Тепер ви знайдете спосіб витратити час на налаштування планів хостингу, щоб вони відповідали вашому теперішньому бренду. Але почати компанію-хостинг-торгова комісія- це доступний і масштабований підхід до розбиття цього зростаючого бізнесу, не роблячи великих, передових інвестицій в інфраструктуру. Щоб не дратувати свої перспективи затримками, пов’язаними з масштабуванням вашого пакету хостингу в Інтернеті, слід вибрати постачальника хостингу в Інтернеті, який забезпечує простий вдосконалення шляху для клієнтів-торговців. По-перше, ви повинні вирішити, з яким планом посередника ви хочете піти.

Що таке хостинг посередника і як це може отримати прибуток від вашого бізнесу?

Ви можете використовувати систему виставлення рахунків WHMCS з білим міченим, яка є всім управлінням клієнтами, яка здійснює рахунки, & Допомагати рішення для он-лайн компаній. Наші веб-paaS також можуть надати підтримку вашим клієнтам, щоб вони могли незабаром і легко створити веб-сайти (e.g. Вітрини веб-сайту, електронна комерція). Додаткові інструменти та послуги, що базуються на торговому ресторані, часто включає корисні інструменти та постачальники, такі як автоматизовані резервні копії та функції безпеки, вдосконалення оптимізації налаштування хостингу.

Маленькі власники будинків підприємства

Маркетинг- це двигун, який буде керувати вашим торговим хостингом підприємство вперед. Використовуйте стратегії цифрового маркетингу, що відповідають рекламі за оплату за клік, просування соціальних медіа та інформаційних бюлетенів, щоб досягти успіху у вашій аудиторії. Створіть інформативний контент-матеріал, який стосується поширених питань або викликів, які можуть знадобитися ваші потенційні клієнти. Добре виконана стратегія контент-маркетингу може встановити вас як надійний авторитет у цій галузі.

Інтернет-хостинг реселлера виявляється постачальником хостингу
  • Ви можете зареєструвати домени як підрозділлю з обліковими записами Reseller Hosting.
  • Плюс до цього, всі наші сервери позначені білими, це означає, що ви гнучкість для повторного розпродажу постачальників Інтернет-хостингу, як ніби вони були вашою індивідуальною компанією.
  • Ви можете використовувати систему виставлення рахунків WHMCS з маркуванням avahost.ua WHMCS, яка є всім адміністрацією споживачів, виставлення рахунків та допомоги для он-лайн підприємств.
  • Один з великих компонентів полягає в тому, що кожна з яких планується, включає в себе ліцензію WHMCS.
  • Ваш базовий дохід може залежати від оптової вартості, яку ви заплатите господареві, і максимальна вартість вашого ринку може підтримувати.

Це включає виготовлення крапельки та налаштування її для своїх клієнтів. Ви можете дотримуватися інструкцій у документації Digitalocean, щоб налаштувати свій обліковий запис інтернет-хостингу. Партнер Digitalocean POD означає нещодавній метод партнерств, надаючи можливість партнерам вибрати свої переваги. Наші супутники, включаючи цифровий бізнес, консультанти, постачальників DevOps та постачальників Інтернет-хостингу, отримують доступ до індивідуальної підтримки SMB та розповсюдження різних переваг. Його можуть використовувати Інтернет-будівельники, які хочуть додати ще один потік доходу. Інтернет-хостинг торгового посередника- це коли Інтернет-розробник купує Інтернет-хостинг у Інтернет-хоста, після чого перепродає його власним покупцям.